Een fantastische samenwerking met onze UK partner Purple Group: Een prachtig technisch concept ontwikkeld voor de klant met een 180 graden projectie op voile. Daarnaast, de live registratie verzorgd; custom-made content op een curved LED wall; en licht- & geluidsplan ontwikkeld voor het eindfeest.

FORD wilde hun dealers in Nederland verwennen door ze een prachtige avond op een bijzondere locatie cadeau te doen. Onze partner Eventfabriek ontwikkelde een custom-made muzikaal concept en DKB Audiovisual ontwierp het lichtplan en de show- & audio techniek.

DKB Audiovisual mocht in het Okura Hotel een 3 daags congres faciliteren. Naast het leveren van alle AV materialen werd ons ook gevraagd om een stage design te maken. Hiervoor heeft DKB Audiovisual een creative oplossing weten te bedenken zodat alle gasten goed zicht hadden op de LED schermen en het podium plaatje rustig bleef. Het custom made podium werd geplaatst op de lange kant van de zaal. Op de 2 korte kanten werden 2 grote LED schermen geplaatst met een 2.8 pixel. Hierdoor hadden alle gasten goed zicht op zowel het podium als de LED schermen. Voor de LED schermen en backdrop gebruikte we ons eigen Aluvision systeem. Doormiddel van dit systeem kunnen wij op een snelle en efficiënte manier LED schermen en backdrops maken.

DKB Audiovisual was gevraagd om alle techniek te verzorgen tijdens een groot congres in het Grand Hotel Krasnapolsky hotel te Amsterdam. Hiervoor leverde DKB Audiovisual onder anderen een groot LED scherm met picture in picture modus.