De 10 tips voor effectief ingerichte vergaderruimtes in 2022.

Gebruiksgemak = het gebruik!

 Hoe fijn is het als alle techniek al klaar voor je staat als je de vergaderruimte binnen komt lopen. Techniek hoeft niet altijd moeilijk te zijn, dus wij regelen het moeilijke werk voor jou, jij hoeft alleen maar de juiste aansluiting aan jouw laptop te koppelen.

Natuurlijk leggen wij instructies erbij zodat als er vragen zijn het makkelijk op te zoeken valt.

Daarnaast zorgen wij ook dat het licht goed is, zodat je niet in jouw eigen schaduw gaat zitten.

Nooit meer met een klant op zoek naar een lege vergaderruimte.

Het is vreselijk irritante situatie als je op zoek moet naar een lege ruimte. Daarom installeren we graag een boekingssysteem en bijbehorende software die naadloos op elkaar aansluiten. Je boekt de ruimte als hij vrij is met 1 klik op de iPad naast de ingang, en de officemanager en de rest van het team heeft een super goed overzicht van de planning van de ruimte.

In een keer een overzicht van de planning wie welke vergaderruimte heeft. Het is fijn om te zien als je met je klant opzoek bent naar een vergaderruimte welke er nog vrij zijn. Met dit boekingssysteem is dat super makkelijk. Bij de ingang van het gebouw kan je de planning zien van elke vergaderruimte.  Zodra je de vergaderruimte hebt gereserveerd wordt de kleur op de iPad rood, zodat jouw collega’s dan duidelijk kunnen zien dat de vergaderruimte bezet is.

We werken met camera’s met A.I., die automatisch zoomen, en zorgen dat iedereen altijd netjes in beeld is.

Voor verschillende ruimtes hebben we verschillende camera’s. Van fantastische webcams, naar video-bars tot de vlaggenschip modellen. Hoe groot je zoomroom of online vergaderruimte ook is, we hebben de juist oplossing voor jouw ruimte.

Al heb je een vergaderruimte vol zitten waar iedereen op beeld moet of in je eentje een vergadering hebt. Wij hebben de perfecte camera’s/webcams voor jouw vergadering.

Niets is zo belangrijk dan geluid, goed verstaanbaar zijn voor een ander. Helaas hebben we het allemaal wel eens meegemaakt in een online vergadering dat het geluid niet werkte of kraakte. Wij hebben daar de perfecte oplossing voor, kraakhelder geluid. De rally bars en de losse microfoons hebben een kraakhelder geluid. Het klinkt écht alsof je een face 2 face gesprek aan het houden bent. De spreker wordt automatisch zeer verstaanbaar gemaakt, terwijl het achtergrondgeluid zeer effectief gedempt wordt. 

Op basis van de grootte van de vergaderruimte worden er units geplaats, die ook nog eens heel makkelijk zijn om te verbinden met elkaar.

Voorbereiding is uiteindelijk het halve werk tijdens jouw vergadering. Wij zorgen dat het beeld, licht en geluid perfect is. Jij hoeft dan alleen in te prikken met jouw laptop op het scherm.

Wij maken het extra makkelijk voor jou, zo zullen wij alle technische benodigdheden regelen en die aansluiten in de vergaderruimte.

 

Zorg voor een goed en stabiele internetverbinding. Wij zorgen ervoor dat jij makkelijk door je vergadering gaat zonder dat de wifi-verbinding ineens weg is, of dat die blijft haperen. Wij zullen in het begin van de vergadering een check doen met de internetverbinding. Zodat jij snel aan de slag kan zodra u bent gearriveerd in de vergaderruimte.

De perfecte houding is een van de belangrijkste punten tijdens een online vergadering. Vergeet niet dat jij het middelpunt van het gesprek bent de mensen aan de andere kant willen jou duidelijk zien, zodat ze het gevoel hebben dat ze rechtstreeks met jou aan het praten zijn. Ook hierbij hebben wij de perfecte tip. Plaats jezelf zodat jouw schouders tot jouw hoofd of van jouw middel tot jouw hoofd kan worden gezien. Niet te dichtbij in het scherm zitten want dat kan te overweldigend zijn.

Bij het kiezen van een vergaderruimte-ontwerp is het belangrijk om aan de behoefte van de werknemers te voldoen. Vaak wordt de kleur van de vergaderruimte over het hoofd gezien. Psychologen hebben aangetoond dat de kleur van een ruimte een directe invloed heeft op het humeur en de productiviteit van de mensen die zich in de ruimte bevinden.

Rustige kleuren, zoals blauw – en groentinten, bevorderen de productiviteit, focus en ontspanning.

Overweegt u een standaard rechthoekige vergadertafel? Je kan namelijk ook een creatievere tafel overwegen, een U-, V – of ovale tafel. Jouw keuze in tafelontwerp kan helpen verschillende soorten gebruikservaringen te bevorderen.

Een klein team van vier of vijf mensen moet je natuurlijk niet aan een te grote tafel zetten, wij kunnen de perfecte tafel voor jouw vergadering regelen.

De omgeving waar de vergaderruimte speelt ook een enorme rol. Het is door psychologen bewezen dat wanneer je in een vrije groene omgeving werkt je veel productiever bent. Als jij je vergaderruimte ergens op een industrieterrein hebt staan jij minder productief bent. Als de vergaderruimte in een mooie omgeving hebt ga je er al met plezier naartoe.

Download brochure
Meeting Room Inrichting

VERGADERRUIMTE OPLOSSINGEN

BROCHURE MEETING ROOMS EN STUDIO’S

Wil jij meer weten over de voordelen van slimme meeting rooms of wat de mogelijkheden zijn van een online studio? Wij hebben onze kennis en ervaring gebundeld in een brochure met prijzen, laat je e-mailadres achter en je ontvangt de brochure direct!

Brochure vergaderruimtes en studio’s

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.