NARROWCASTING

Hoe kun je door middel van narrowcasting op locatie zorgen voor hogere conversie?

Wat als we specifieke content op de juiste plekken op de gewenste tijden kunnen laten zien?

Narrowcasting is een manier van digitale communicatie op locatie. Audiovisuele displays zoals schermen vertonen zeer gerichte content. De specifieke boodschap volledig afgestemd op locatie en doelgroep maakt narrowcasting anders dan andere lineaire communicatie. De boodschap (content) kan reclame zijn voor een specifiek product zoals in winkels, maar ook informatief zoals interne strategie doelstellingen, informatie in het openbaar vervoer of bijvoorbeeld ziekenhuizen. Maar vooral de mogelijkheden op het snijvlak van online en fysiek zijn groot. Narrowcasting is dan een extra touchpoint bij bijvoorbeeld bezoek van een potentiële relatie op jouw eigen locatie.

Narrowcasting marketing is een kans om continue content te delen. In een wereld die steeds meer om content draait, is narrowcasting eigenlijk een onmisbare tool voor veel van onze opdrachtgevers. Vraag jezelf eens af hoe je klanten bewust of onbewust meer van jouw producten kunt laten zien. Wanneer je een potentiële klant op locatie ontmoet, of dat nu een kantoor of winkel is, hoe beïnvloed je haar dan?

Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

WHITEPAPER

Wil jij meer weten over de voordelen van narrowcasting of wat er allemaal komt kijken bij een online event productie? Wij hebben onze kennis en ervaring gebundeld in één whitepaper, laat je e-mailadres achter en je ontvangt het whitepaper direct!

Whitepaper online events

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.