VERGADERRUIMTE OPLOSSINGEN

DKB Audiovisual ontwerpt en installeert interactieve meeting rooms waarbij gemak en verbinding centraal staan.

De afgelopen jaren zien we een toenemende vraag naar een aanpassing in de werkomgeving. Een deel van de mensen werkt thuis – in sommige branches is het de norm geworden – en bedrijven realiseren zich dat dit vaak niet
ten koste gaat van productiviteit, mits dit goed gefaciliteerd wordt voor zowel de thuiswerkplek als de meeting rooms op kantoor.

Ook uiteenlopende externe evenementen zoals productlanceringen of persdagen vinden (deels) op afstand plaats. Een tijdelijk fenomeen lijkt iets blijvends te worden. Wat betekent dit voor bedrijven?

Bij DKB Audiovisual denken we mee over de veranderende wereld, en adviseren we bedrijven over verbinding. We helpen met het ontwerpen van vergaderruimtes die zo handig zijn dat ze ook echt veel gebruikt worden. Want de grootste winst zit in het gebruiksgemak. Hoe gebruiksvriendelijker het werkt, hoe meer men er mee werkt en dus des te hoger het rendement.

Dankzij onze audiovisuele- & IT kennis, adviseren we de juiste apparatuur, op basis van jullie bestaande voorkeursapplicatie en de gewenste grootte van de ruimte(n).

Denk aan: 

  • Verschillende grootte / meerdere schermen
  • Meeting bar met ingebouwde camera en audio
  • Extra microfoons op tafel of ingebouwd in het plafond
  • Tap en streamdecks: voor een gebruiksvriendelijk systeem
  • Schedulars: om buiten de meeting room de beschikbaarheid aan te geven 
  • Sensoring: wat betekent dat de verlichting, audio en schermen pas aangaan wanneer de gast in de meeting room stapt 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stuur een email

.