VERGADERRUIMTE OPLOSSINGEN

DKB Audiovisual installeert en ontwerpt interactieve meeting rooms waarbij gemak en verbinding centraal staan.

Het is voor niemand nieuws dat de wereld veranderd is, en dat heeft natuurlijk ook zijn weerslag op onze werkomgeving. Mensen werken thuis – in sommige branches is het de norm geworden – en bedrijven realiseren zich dat dit vaak niet
ten koste gaat van productiviteit. Maar ook uiteenlopende externe evenementen zoals productlanceringen of persdagen vinden (deels) op afstand plaats. Een tijdelijk fenomeen lijkt iets blijvends te worden. Wat betekent dit voor bedrijven?

Bij DKB Audiovisual denken we mee over de veranderende wereld, en adviseren we bedrijven over verbinding. We helpen met het ontwerpen van vergaderruimtes die zo handig zijn dat ze ook echt veel gebruikt worden. Want de grootste winst zit in het gebruiksgemak. Hoe gebruiksvriendelijker het werkt, hoe meer men er mee werkt en dus des te hoger het rendement.

Dankzij onze audiovisuele- & IT kennis, adviseren we op jullie bestaande voorkeursapplicatie en de gewenste grootte van de ruimte(n), de juiste apparatuur.

Meeting Room Inrichting

BROCHURE VERGADERRUIMTES EN STUDIO’S

Wil jij meer weten over de voordelen van slimme meeting rooms of wat de mogelijkheden zijn van een online studio? Wij hebben onze kennis en ervaring gebundeld in een brochure met prijzen, laat je e-mailadres achter en je ontvangt de brochure direct!

Brochure vergaderruimtes en studio’s

Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.