CONGRESSEN & EVENEMENTEN

Zakelijke evenementen en congressen van het hoogste niveau.

BUSINESS TO BUSINESS
Al vanaf de start van ons bedrijf richten wij ons op high end corporate events.
Dit betekent dat we begrijpen dat onze AV-apparatuur van het hoogste niveau moet zijn, dus werken we alleen met de beste merken die we kennen en vertrouwen. Het betekent ook dat onze crew ervaren is in het werken op 5-sterrenlocaties en altijd klantgericht te werk gaat.

CONGRESSEN
Er zijn verschillende manieren om uw boodschap over te brengen met behulp van audiovisuele apparatuur. We creëren graag impact en stellen bij elk evenement onze creatieve geest op de proef. Dynamische plattegronden met 360 graden presentaties, LED constructies met geanimeerde content, noem maar op. Laat ons u helpen om van uw volgende evenement hét evenement te maken waar uw gasten graag over napraten.

EVENEMENTEN
Als je het congres al indrukwekkend vond, wacht dan tot je onze ervaren lichttechnici hun plannen hebt zien maken. We weten elke locatie prachtig uit te lichten, van sfeerverlichting tot een echte licht show. We hebben tevens de beste audioapparatuur geselecteerd om een ​​indrukwekkende ervaring te creëren.

Zie hieronder een greep uit de cases die we voor onze opdrachtgevers hebben mogen verzorgen. 

WHITEPAPER SUCCES MET ONLINE EVENTS

In de huidige tijd kunnen we je ondersteunen om live congressen en evenementen om te zetten naar een online- of hybride event. Je hebt immers nog steeds een doel te bereiken en je boodschap te communiceren.

Wil jij meer weten over de voordelen van online events of wat er allemaal komt kijken bij een online event productie? Wij hebben onze kennis en ervaring gebundeld in één whitepaper, laat je e-mailadres achter en je ontvangt het whitepaper direct!

Whitepaper online events

Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CASES