ONLINE & HYBRIDE EVENTS

DKB AUDIOVISUAL – Specialist in Online & Hybride event producties. 

DKB Audiovisual heeft zich altijd al bezig gehouden met hybride events, maar dit bedrijfsonderdeel is bij ons sinds het uitbreken van de corona crisis enorm gegroeid. We hebben talloze interactieve livestreams en online events mogen verzorgen: product lanceringen, talkshows, congressen, entertainment etc.

Het draait erom dat je begrijpt dat het online thuispubliek écht een andere benadering vereist dan een normaal live publiek. Mensen hebben een andere aandachtsspanne en moeten op een andere manier worden geëngageerd en geënthousiasmeerd. Dit vereist een andere manier van denken over het programma en de inhoud. Dit op zijn beurt maakt dan weer het verschil tussen een online registratie van een congres of event; en een echt online of hybride event produceren.

We onderscheiden ons om door middel vanuit technisch oogpunt mee te denken over de te behalen doelstellingen en gaan graag met u in gesprek om te zorgen dat we die doelstellingen online of hybride samen volledig waarmaken.

Zie hieronder een greep uit eerdere online producties die we voor opdrachtgevers hebben mogen verzorgen.

Interesse? Neem contact met ons op!

 

WHITEPAPER SUCCES MET ONLINE EVENTS

Wil jij meer weten over de voordelen van online events of wat er allemaal komt kijken bij een online event productie? Wij hebben onze kennis en ervaring gebundeld in één whitepaper, laat je e-mailadres achter en je ontvangt het whitepaper direct!

Whitepaper online events

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.