ABN AMRO | HIGH LEVEL DINER OP DE MIDDENSTIP VAN HET OLYMPISCH STADION AMSTERDAM

De gasten van ABN AMRO worden ieder jaar weer verrast door de Event Managers van de bank. Het diner, aankleding en techniek moet uiteraard van de hoogste kwaliteit zijn, maar ook de locatie van het diner draagt bij aan de algehele ervaring. Met dank aan onze partner SBV Events voor alle creatieve venue suggesties, kon er in 2024 – het jaar van de Olympische Spelen – maar 1 locatie bedacht worden: Op de middenstip van het Olympisch Stadion Amsterdam.

Om toch op een slecht weer scenario voorbereid te zijn, hebben we partner Maessen Tentsupply gevraagd om een luxe, transparante aluhal tent te ontwerpen. Op deze manier kunnen de gasten tijdens diner nog steeds de indrukwekkende locatie ervaren. Met een tot in de puntjes verzorgd diner en aankleding; en met Olympisch kampioen als spreker, kon de avond niet meer stuk.

De gasten hebben het als een zeer indrukwekkende avond ervaren en we zijn heel blij en trots dat we d.m.v. ons jarenlange netwerk aan dit event hebben kunnen bijdragen.

Foto’s gemaakt door Etienne Hessels.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een dergelijk event en / of productie? Neem contact met ons op!

contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CASES

De 13e editie van het Nationaal Deltacongres. Voor het hybride Nationaal Deltacongres 2022 verzorgde DKB Audiovisual de volledige livestream- & cameraregie. Maar liefst 1.100 fysieke en 400+ online deelnemers bekeken het congres. Vanuit 6 verschillende locaties, binnen én buiten het theater, werden tegelijkertijd inspirerende sessies gelivestreamed.