Een prachtige Co-Productie! 

Dit event is gerealiseerd door een goede combinatie van event specialisten. Samen met Ovation Holland DMC, MCI The Netherlands en Eventfabriek, hebben we hebben we op 2 verschillende locaties mooie producties gerealiseerd.

Het eerste event was t.b.v. de Welkomstreceptie in RAI Amsterdam. Voor ruim 6000 gasten in een oorspronkelijk lege hal, hebben we onze 3D tekenaar aan het werk gezet voor een mooi podium plaatje zodat het live entertainment (The Royals) naast goed hoorbaar door de gehele ruimte, ook goed zichtbaar was.

Het tweede event was de Afterparty in een van onze favoriete locaties Muziekgebouw aan ’t IJ. Voor ruim 2500 gasten was de opdracht om d.m.v. een licht & geluid plan, de Grote Zaal van deze locatie nóg meer bijzonder aan te laten voelen en echt een “wow” factor zou krijgen. We hebben dit plan ontworpen, zoals altijd vooraf aan het event een technical run-through doorlopen, zodat het helemaal gereed stond zodra de eerste gasten binnenkwamen voor de Afterparty.

Hieronder de foto’s van het resultaat. Met deze combinatie van event specialisten en uiteraard de fijne samenwerking met de locaties, zijn we ontzettend trots op deze co-productie.  

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

CASES

De 13e editie van het Nationaal Deltacongres. Voor het hybride Nationaal Deltacongres 2022 verzorgde DKB Audiovisual de volledige livestream- & cameraregie. Maar liefst 1.100 fysieke en 400+ online deelnemers bekeken het congres. Vanuit 6 verschillende locaties, binnen én buiten het theater, werden tegelijkertijd inspirerende sessies gelivestreamed.