B FOR GOOD LEADERS SUMMIT 2024

Na het uitverkochte evenement van 2023, was de ambitie van de Summit van 2024 de meest vooruitstrevende besluitvormers ter wereld bijeenbrengen, die zich inzetten voor het opbouwen van de regeneratieve economie. Een speciaal moment waarop de business gemeenschap samenkomt voor een enorme collectieve impact. De Beurs van Berlage is gekozen waar de ruim 1200 CEO’s de dialogen aan zijn gegaan met collega’s, om de informatie te verzamelen en te delen.

Er is een tweedaags evenement ontworpen met verschillende subruimtes, om het uitdagende programma te huisvesten en alle uiteenlopende interesses en voorkeuren te waarborgen van iedere aanwezige leider.

B for Good Leaders gelooft namelijk, dat ondernemers de belangrijkste verschilmakers zijn die hun krachten, creativiteit, mensen en industrieën kunnen verenigen om een ​​bloeiende wereld op te bouwen.

De regie volledig in handen van Aart Jan Aantjes; een hele fijne samenwerking met het hele team van zowel B For Good Leaders als met de Beurs van Berlage; met de productionele uitvoering uiteraard vanuit ons DKB team.

Hieronder de foto’s – gemaakt door Etiënne Hessels.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een dergelijk event en / of productie? Neem contact met ons op!

contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CASES

De 13e editie van het Nationaal Deltacongres. Voor het hybride Nationaal Deltacongres 2022 verzorgde DKB Audiovisual de volledige livestream- & cameraregie. Maar liefst 1.100 fysieke en 400+ online deelnemers bekeken het congres. Vanuit 6 verschillende locaties, binnen én buiten het theater, werden tegelijkertijd inspirerende sessies gelivestreamed.