BMW EXPERIENCE DINNER

Die Favoriten is een agency die het DNA van BMW heel goed kent. Ze organiseren namelijk door heel Europa verschillende evenementen voor ze.

Ze zochten een bijzondere locatie, matchend bij het DNA van BMW, waar de gasten nog lang over zouden napraten. Die locatie hebben ze gevonden in STRAAT.

DKB heeft een mooi stage design gemaakt; met een lichtplan voor de prachtige tafel setting. Omdat de gerechten die zijn aangeboden door Indutch catering heel kleurrijk waren, wilden we daar letterlijk de spotlight op zetten. De borden werden per couvert verlicht door de spots die erboven hingen, terwijl ze werden ingezet door de bediening.

Heel bijzonder was de reveal van de BMW Nostokana i5. Deze unieke auto combineert de door BMW ontwikkelde technologie voor kleurverandering, met de artistieke taal van de Zuid-Afrikaanse kunstenaar Esther Mahlangu.

De avond werd fantastisch afgesloten door FloorJaxx, georganiseerd door AVK Events.

Hieronder de prachtige foto’s – gemaakt door Etienne Hessels.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een event in STRAAT Museum, óf een andere bijzondere locatie? Neem contact met ons op!

contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CASES

De 13e editie van het Nationaal Deltacongres. Voor het hybride Nationaal Deltacongres 2022 verzorgde DKB Audiovisual de volledige livestream- & cameraregie. Maar liefst 1.100 fysieke en 400+ online deelnemers bekeken het congres. Vanuit 6 verschillende locaties, binnen én buiten het theater, werden tegelijkertijd inspirerende sessies gelivestreamed.