De impact van data: wat leren we van de COVID-19-crisis?

Op maandag 21 en dinsdag 22 juni 2021 presenteerden de samenwerkende kwaliteitsregistraties (SKR), bestaande uit DICALROILTR-LNAZNefrovisieNHRStichting NICENTS en Perined, het Online IMPACT Congres.

Bij het congres was ruimte voor plenaire sessies, breakouts, een flinke hoeveelheid sprekers, en interactieve discussies. Eigenlijk echt zoals het een op een live event ook zou kunnen, maar dan online. Hiervoor hebben we ism de betrokken partijen een eventplatform ingericht waar het congres op gehost werd, om alles soepel te laten verlopen.

Programma

Het IMPACT Congres bestond uit drie online sessies met elk een ander thema.

  • Maandag 21 juni – 15.00 – 17.30 uur – IMPACT op de acute, semi-electieve en oncologische zorg
  • Maandag 21 juni – 19.00 – 20.30 uur – IMPACT op de (jonge) arts: werken in de frontlinie
  • Dinsdag 22 juni – 15.00 – 17.30 uur – IMPACT op de chronische, poliklinische en electieve zorg en overhandiging SKR IMPACT Report

Meer weten over online oplossingen voor congressen?
Download onze whitepaper of neem contact op!

WHITEPAPER SUCCES MET ONLINE EVENTS

Wil jij meer weten over de voordelen van online events of wat er allemaal komt kijken bij een online event productie? Wij hebben onze kennis en ervaring gebundeld in één whitepaper, laat je e-mailadres achter en je ontvangt het whitepaper direct!

Whitepaper online events

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De impact van data: wat leren we van de COVID-19-crisis?

Op maandag 21 en dinsdag 22 juni 2021 presenteerden de samenwerkende kwaliteitsregistraties (SKR), bestaande uit DICA, LROI, LTR-LNAZ, Nefrovisie, NHR, Stichting NICE, NTS en Perined, het Online IMPACT Congres.

Bij het congres was ruimte voor plenaire sessies, breakouts, een flinke hoeveelheid sprekers, en interactieve discussies.