IT’S A WRAP!

De 13e editie van het Nationaal Deltacongres.

Voor het hybride Nationaal Deltacongres 2022 verzorgde DKB Audiovisual de volledige livestream- & cameraregie. Maar liefst 1.100 fysieke en 400+ online deelnemers bekeken het congres. Vanuit 6 verschillende locaties, binnen én buiten het theater, werden tegelijkertijd inspirerende sessies gelivestreamed. Na een inhoudelijk plenair openingsprogramma, kwamen in de middag interactieve parallelsessies over de verschillende thema’s binnen het Deltaprogramma aan bod. Tijdens de pauzes was er de online reporter (Studio Grietje E.), die de online deelnemers meenam in de sfeer op het congres en ontving zij interessante gasten in haar studio.

Een flinke opgave maar alles is met een zeer positief resultaat afgesloten!

Bedankt voor het vertrouwen en deze super mooie opdracht.


Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem:
Meggy WillemseFloor Mulder & Steven Houtman

Staf deltacommissaris:
Corrie de JonghCarin Nijenhuis & Ide Opdam

Partner in crime: Eventfabriek
En natuurlijke de voltallige crew van DKB Audiovisual

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

 

Download ons whitepaper hieronder, of neem contact met ons op!

WHITEPAPER ‘SUCCES MET ONLINE EVENTS’

Wil jij meer weten over de voordelen van online events of wat er allemaal komt kijken bij een online event productie? Wij hebben onze kennis en ervaring gebundeld in één whitepaper, laat je e-mailadres achter en je ontvangt het whitepaper direct!

Whitepaper online events

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CASES

De 13e editie van het Nationaal Deltacongres. Voor het hybride Nationaal Deltacongres 2022 verzorgde DKB Audiovisual de volledige livestream- & cameraregie. Maar liefst 1.100 fysieke en 400+ online deelnemers bekeken het congres. Vanuit 6 verschillende locaties, binnen én buiten het theater, werden tegelijkertijd inspirerende sessies gelivestreamed.