DUO Presentatie

Het is altijd bijzonder om voor het Koninklijk Huis te werken, laat staan voor twee!

Op 18 april 2024 hebben koning Willem-Alexander en de Spaanse koning Felipe VI de nieuwe DUO-tentoonstelling geopend bij een van onze lievelingslocaties: STRAAT Museum Amsterdam.

DUO bestaat uit tien nieuwe doeken die de lange culturele geschiedenis van Spanje en Nederland visueel verkennen. Vijf kunstenaars uit Spanje en vijf uit Nederland hebben in teams van twee samengewerkt om vijf gemeenschappelijke culturele thema’s te verkennen. Elke kunstenaar heeft een eigen canvas gemaakt, waarop unieke inspiraties, technieken en visie worden getoond.

We zijn erg trots om samen met het team van STRAAT en Indutch catering een memorabel event neergezet te hebben, wat over de hele wereld te zien is geweest. DKB is verantwoordelijk geweest voor het lichtplan, en de audio voor zowel de twee koningen als wel voor 60 man pers.

Hieronder de foto’s – gemaakt door Janneke Nooij.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een event in STRAAT Museum, óf een andere bijzondere locatie? Neem contact met ons op!

contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CASES

De 13e editie van het Nationaal Deltacongres. Voor het hybride Nationaal Deltacongres 2022 verzorgde DKB Audiovisual de volledige livestream- & cameraregie. Maar liefst 1.100 fysieke en 400+ online deelnemers bekeken het congres. Vanuit 6 verschillende locaties, binnen én buiten het theater, werden tegelijkertijd inspirerende sessies gelivestreamed.