MEWS UNFOLD | SHAPING HOSPITALITY’S FUTURE | MUZIEKGEBOUW AAN ‘T IJ AMSTERDAM

Unfold is een jaarlijks tech forum voor de hospitality industrie, georganiseerd door Mews. De vijfde editie brengt honderden van de meest inspirerende innovators, visionairs en denkers uit de industrie samen in het Muziekgebouw in Amsterdam. Met meer dan 700 gasten en 20+ sessies, was dit wederom een fantastisch event voor ons om productioneel aan bij te kunnen dragen.

In (fijne!) samenwerking met Amplify Event Marketing, hebben we een technisch plan opgesteld per ruimte. Zo hebben we in de Grote Zaal slim gebruik gemaakt van aanwezig apparatuur, aangevuld door eigen sfeer- en showverlichting, extra audio en de benodigde camera’s voor een strakke regie voor de aangeboden livestream.

In de Kleine Zaal is tevens gekozen voor een combinatie van apparatuur met wederom camera regie voor een aparte livestream.

Het Atrium is normaliter een prachtige open ruimte, vaak gebruikt voor breaks, stands en netwerken. Wij hebben er een breakout zaal van gemaakt met een mooi LED wall en delay screens, met voor iedere gast een koptelefoon zodat ze de sprekers en video’s goed konden horen – het blijft immers een open ruimte.

Alle video displays (projectie, LED wall, LCD’s) en verlichting is uiteraard in lijn met de (event) brand colours van Mews, evenals de perfect uitgevoerde branding in het Muziekgebouw. Het entertainment hebben we ondersteund met alle benodigde DJ gear en overig apparatuur.
Dit is het tweede jaar op rij dat we de technische productie verzorgen – uiteraard met dank aan onze partners Eventfabriek en Muziekgebouw aan ’t IJ.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een dergelijk event en / of productie? Neem contact met ons op!

contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CASES

De 13e editie van het Nationaal Deltacongres. Voor het hybride Nationaal Deltacongres 2022 verzorgde DKB Audiovisual de volledige livestream- & cameraregie. Maar liefst 1.100 fysieke en 400+ online deelnemers bekeken het congres. Vanuit 6 verschillende locaties, binnen én buiten het theater, werden tegelijkertijd inspirerende sessies gelivestreamed.