Change Work for Good! 

Van sommige event producties krijg je in de voorbereiding al zo veel energie, dat je weet dat dit niet anders dan een succes kan worden. Om te beginnen, werkten we met een enorm gemotiveerd team vanuit SAP. Het was de eerste keer voor het team dat er aan alle facetten moest worden gedacht: sprekers, content, externe locatie, externe cateraar, extern AV Team, etc. En met een steeds groeiend aantal gasten, vanwege de zeer interessante en relevante content en sprekers, moest men het plan meermaals aanpassen.

Dit vraagt om een locatie, een cateraar, én AV partner die gewend zijn om snel te schakelen en hun plannen aan te passen op de aantallen. STRAAT Museum is zo’n locatie, waar we samen met cateraar In Dutch, op ieder event met heel veel plezier werken en meedenken. De locatie ademt creativiteit en dat is nou precies waar wij als AV partij blij van worden.

Wanneer je meer dan 300 gasten verwacht voor het plenaire gedeelte, kijken we in STRAAT al graag naar een prachtig LED scherm. We “vliegen” dit scherm dan vanuit het dak, met takels die we vanuit zo’n 30 meter hoogte bedienen, om zowel het LED scherm als de trussen op de juiste hoogte te hangen (t.b.v. o.a. het lichtplan en L-Acoustic geluidssysteem) .

Uiteraard hebben we de breakouts voorzien van de benodigde presentatie materiaal (LCD schermen, laptops, audio), en door het museum verschillende visuele effecten om de gasten naar de ruimtes te begeleiden.

Hieronder de foto’s van het resultaat. 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een event in STRAAT Museum, óf een andere bijzondere locatie? Neem contact met ons op!

contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CASES

De 13e editie van het Nationaal Deltacongres. Voor het hybride Nationaal Deltacongres 2022 verzorgde DKB Audiovisual de volledige livestream- & cameraregie. Maar liefst 1.100 fysieke en 400+ online deelnemers bekeken het congres. Vanuit 6 verschillende locaties, binnen én buiten het theater, werden tegelijkertijd inspirerende sessies gelivestreamed.