TRANSAVIA – 55 JAAR!  

 

Transavia blikt op haar verjaardag terug, maar kijkt vooral ook vooruit om samen met partners, passagiers en medewerkers nieuwe geschiedenis te maken. En als vanzelfsprekend ook nieuwe manieren om steeds duurzamer te opereren. De vlootvernieuwing zal hierbij een grote rol spelen, maar ook het gebruik van duurzame luchtvaartbrandstoffen.Voor hun verjaardagsfeest mocht DKB de livestream verzorgen, in hangaar 5 in Schiphol.

Transavia is niet weg te denken uit het Nederlandse aanbod van luchtvaartmaatschappijen, en is inmiddels al weer 55 jaar actief in de branche.

De stream duurde ongeveer 3 uur en paste goed bij het thema van het evenement, aangezien het voornamelijk bestond uit presentaties over duurzaamheid en luchtvaart, maar ook enkele live muziekoptredens en interviews met medewerkers.

 

Meer weten over livestreams? Download onze whitepaper of neem contact met ons op!

WHITEPAPER SUCCES MET ONLINE EVENTS

Wil jij meer weten over de voordelen van online events of wat er allemaal komt kijken bij een online event productie? Wij hebben onze kennis en ervaring gebundeld in één whitepaper, laat je e-mailadres achter en je ontvangt het whitepaper direct!

Whitepaper online events

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CASES

We mochten voor Transavia de productie van hun Verjaardagsshow verzorgen, waarbij live is gestreamd vanuit Hangaar 5 op Schiphol-Oost.