Meet the SENDCLOUD STUDIO! Sendcloud is Europa’s #1 verzendplatform, een snelgroeiende organisatie die erin gelooft een impact te maken in alles wat ze doen. Daarom zochten ze een permanente oplossing om ontzettend veel high quality content te produceren, interactieve webinars te maken, en dat alles vanuit hun HQ op kantoor Sendcloud.

I-Team is een waanzinnig mooi bedrijf, met heel veel internationale uitzendingen vanuit de I-team Studio, die we ook hebben mogen ontwerpen en bouwen. Zeker in de wereld na covid is het des te belangrijker om goede vergaderruimtes te hebben waar mensen plug en play kunnen video-vergaderen.

NEXT level Vergaderruimtes voor I-Team. I-Team is een waanzinnig mooi bedrijf, met heel veel internationale uitzendingen vanuit de I-team Studio, die we ook hebben mogen ontwerpen en bouwen. Zeker in de wereld na covid is het des te belangrijker om goede vergaderruimtes te hebben waar mensen plug en play kunnen video-vergaderen. Iedereen weet hoe je teams en google meet kunt gebruiken, en er wordt veel meer gebruik van gemaakt dan vroeger. Mensen bellen makkelijker in, en internationale meetings zijn meer regel dan uitzondering.