i-Gathering Event | i-Team Global Eindhoven

I-GATHERING EVENT – I-TEAM EINDHOVEN  

i-Team Global is een zeer waardevolle relatie voor DKB Audiovisual. Normaliter laten ze hun fantastische producten live zien in de vele custom-made showrooms in Eindhoven. In het begin van Corona, werd de beslissing snel gemaakt: Als men niet naar ons toe kan, dan zorgen we voor een impactvolle verbinding met onze relaties, digitaal. 

DKB Audiovisual heeft een TV-waardige studio ontworpen en geïnstalleerd; zorgt voor een koppeling met alle showrooms d.m.v. remote camera’s en kwalitatief goede schermen voor de content, zodat i-Team kan blijven doen wat ze deden: verbinden met relaties, distributeurs en klanten op een impactvolle manier. 

Het event i-Gathering is een globaal event, gevuld met keynote sprekers en verschillende workshops voor kijkers uit 61 landen.

Hieronder een overzicht van de zeer interessante sprekers:

Keynote spreker: Jan Lammers
Jan Lammers is een bekende Nederlandse coureur (o.a. Formule 1) en directeur van Grand Prix Zandvoort. In zijn laatste rol wist hij onlangs een succesvol evenement te organiseren. Een indrukwekkende prestatie, gezien de tumultueuze tijd waarin we leven. Tijdens zijn presentatie deelt hij zijn visie op winnen, de weg naar succes, de kracht van een team en wat we kunnen leren van professioneel racen.

Keynote spreker: Leen Zevenbergen
We leven in een snel veranderende wereld. COVID-19 heeft bewezen dat dingen die we als vanzelfsprekend beschouwden, gemakkelijk kunnen worden verstoord. De beschaving is kwetsbaar en milieurampen worden steeds moeilijker te negeren. Alleen een holistische benadering van de toekomst zal ons helpen nieuwe energie op te doen. Het is tijd om negatieve effecten om te zetten in positieve oplossingen.

Keynote spreker: Maarten Steinbuch
Hightech systeemwetenschapper & ondernemer
De rekenkracht verdubbelt elke twee jaar en wordt de wet van Moore genoemd. Deze exponentiële veranderingssnelheid maakt versnelde ontwikkelingen in sensortechnologie, AI-computing en in robotica en automotive mogelijk. Machines die producten produceren in moderne fabrieken zullen slim en zelf-lerend zijn. Auto’s worden als een iPad op wielen.

Ontdek interessante feiten over voetballende robots; wanneer zullen ze beter spelen dan mensen? Wat we leren met het spelen van robotvoetbal is ook toepasbaar op servicerobotica voor thuiszorg, en op autonoom geleide voertuigen voor landbouw, logistiek en industriële toepassingen. We leren onze robots navigeren, maar wanneer gaan robots ons dat leren? Zijn mensen uiteindelijk nodig? En hoe ziet de toekomst van scholen en universiteiten eruit?