Voor onze relatie Deloitte hebben we een Townhall mogen produceren ism met onze vaste partner Eventfabriek

Onze relatie i-Team vroeg ons om een hybride event te produceren, met kijkers uit 61 landen, 10 breakout ruimtes en verschillende keynotes.

We mochten voor ANWB de livestream verzorgen het leukste uitje van 2021!

We mochten voor Transavia de productie van hun Verjaardagsshow verzorgen, waarbij live is gestreamd vanuit Hangaar 5 op Schiphol-Oost.

“Zoektocht naar publiek leiderschap” Buitengewoon adviseur leiderschap Mark Frequin heeft deze zoektocht gedaan door met ruim 300 mensen te spreken, bij overheden, in de wetenschap, in het bedrijfsleven, de politiek en de media.

Afstudeerders van Avans ontvingen afgelopen 2 weken op een bijzondere manier hun diploma. Op meerdere plekken in het land werd er een creatieve alternatieve diplomering bedacht. In Breepark te Breda heeft DKB Audiovisual een drive thru ingericht.

Samen met onze vaste partner Eventfabriek en regisseur René Pouwelse hebben wij voor het NVC Nederlandse Verpakkingscentrum de Gouden Noot Awards geproduceerd. Sinds de start in 1958 heeft De Gouden Noot zich ontwikkeld tot ’s werelds meest competitieve verpakkingswedstrijd. Met De Gouden Noot stimuleert het NVC Nederlands Verpakkingscentrum ‘holistisch’ innoveren in verpakte producten en verpakkingen. De wedstrijd kent geen deelcategorieën; alle inzendingen worden integraal beoordeeld op hun over-all innovativiteit. De wedstrijd dankt zijn naam aan de unieke winnaarstrofee met daarin de massief gouden walnoot, symbool van een duurzame, effectieve en innovatieve verpakking. Onder leiding van Francesca Vanthielen wachtte 10 bedrijven in spanning af of hun innovatieve verpakking de Gouden Noot Award zou winnen. Vanuit de fenomenale locatie The Loft in de A’DAM Toren werd het hybride event gehost. Van de 10 bedrijven waren er 15 fysieke gasten aanwezig in de Loft en stonden de overige finalisten in live verbinding met de studio, welke van over de hele wereld inbelde. De uitzending werd door ruim 250 personen bekeken en werd uitgezonden via de eigen website van het NVC. DKB audiovisual heeft de hybride setting opgenomen met 6 remote camera’s en 1 bemande handheld camera op slider. Voor een optimaal zicht voor het publiek in de zaal hebben wij twee 84″ LCD schermen en een 75″ LCD scherm geplaatst. Verder hebben wij de studio aangekleed met onze Portman Retro lights.

In samenwerking met onze vaste partner Eventfabriek hebben wij op 9 maart 2021 de livestream verzorgd voor funda. De livestream betrof een online productlancering vanuit het hoofdkantoor op het funda plein. Een interactieve livestream met bijna 1.000 Nederlandse makelaars! DKB audiovisual heeft de studio opgebouwd inclusief 4 Panasonic remote camera’s plus de complete video-, audio- en cameraregie. Verder hebben wij de studio aangekleed met drie 55″ Panasonic LCD schermen, welke diende als een autocue, een afkijkmonitor PowerPoint slides en een achtergrond LCD scherm bij de host. De prachtige custom made content vanuit funda zelf zorgde voor een echte TV uitzending. Al met al weer een succesvolle productie!

Alweer de tweede diplomering die we op een bijzondere manier mochten verzorgen voor Avans. De uitdaging aan onszelf: hoe maken we die nou nog meer bijzonder dan de eerste?We huren de schaatsbaan in Breda af en maken een waanzinnige drive through voor de afgestudeerden!Samen met de Avans organisatie Marit & Jeroen hebben we deze hersenspinsels uitgewerkt tot schets, naar 3D renders en animatiefilm, tot uiteindelijk de realisatie.We bedachten een 90 meter lange zwarte black box tunnel, met persoonlijke films per academie; vol met audiovisuele verrassingen en een fluortouw kunstwerk; een DJ op 4 meter hoogte waar de auto’s onder door konden rijden en deze hele week werd uitgezonden d.m.v. een livestream met 10 verschillende camera’s welke te volgen was voor alle familie en vrienden die niet mee konden rijden.De gehele ijsbaan aangekleed met sfeerverlichting, lasershow, CO2 kanonnen, muziek en uiteraard ruimtes voor het tekenen van de diploma’s met foto moment.Het resultaat? Een hele week lang 2000 trotse afgestudeerden, 4000 trotse ouders, heel veel trotse docenten van Avans, en okay, toch ook wel een erg trotse crew van DKB Audiovisual op wel een heel bijzondere productie en fantastische samenwerking.Foto’s: Etienne Hessels Facts: 6 dagen show & livestream 400 manuren opbouw 1 kilometer truss 90 meter lange black box 10 remote camera’s 2000 blije studenten 4000 trotse ouders