De skyline van Amsterdam ziet er door twee gloednieuwe torens straks weer anders uit. De gebouwen komen naast de A’DAM toren te staan en krijgen de naam Yvie. Een van de twee wordt de grootste woontoren van Amsterdam met een hoogte van 110 meter.

De impact van data: wat leren we van de COVID-19-crisis? Hybride online congres mogen verzorgen voor DICA

Voor onze relatie Deloitte hebben we een Townhall mogen produceren ism met onze vaste partner Eventfabriek

Onze relatie i-Team vroeg ons om een hybride event te produceren, met kijkers uit 61 landen, 10 breakout ruimtes en verschillende keynotes.

We mochten voor ANWB de livestream verzorgen het leukste uitje van 2021!

We mochten voor Transavia de productie van hun Verjaardagsshow verzorgen, waarbij live is gestreamd vanuit Hangaar 5 op Schiphol-Oost.

“Zoektocht naar publiek leiderschap” Buitengewoon adviseur leiderschap Mark Frequin heeft deze zoektocht gedaan door met ruim 300 mensen te spreken, bij overheden, in de wetenschap, in het bedrijfsleven, de politiek en de media.

Afstudeerders van Avans ontvingen afgelopen 2 weken op een bijzondere manier hun diploma. Op meerdere plekken in het land werd er een creatieve alternatieve diplomering bedacht. In Breepark te Breda heeft DKB Audiovisual een drive thru ingericht.

Samen met onze vaste partner Eventfabriek en regisseur René Pouwelse hebben wij voor het NVC Nederlandse Verpakkingscentrum de Gouden Noot Awards geproduceerd. Sinds de start in 1958 heeft De Gouden Noot zich ontwikkeld tot ’s werelds meest competitieve verpakkingswedstrijd. Met De Gouden Noot stimuleert het NVC Nederlands Verpakkingscentrum ‘holistisch’ innoveren in verpakte producten en verpakkingen. De wedstrijd kent geen deelcategorieën; alle inzendingen worden integraal beoordeeld op hun over-all innovativiteit. De wedstrijd dankt zijn naam aan de unieke winnaarstrofee met daarin de massief gouden walnoot, symbool van een duurzame, effectieve en innovatieve verpakking. Onder leiding van Francesca Vanthielen wachtte 10 bedrijven in spanning af of hun innovatieve verpakking de Gouden Noot Award zou winnen. Vanuit de fenomenale locatie The Loft in de A’DAM Toren werd het hybride event gehost. Van de 10 bedrijven waren er 15 fysieke gasten aanwezig in de Loft en stonden de overige finalisten in live verbinding met de studio, welke van over de hele wereld inbelde. De uitzending werd door ruim 250 personen bekeken en werd uitgezonden via de eigen website van het NVC. DKB audiovisual heeft de hybride setting opgenomen met 6 remote camera’s en 1 bemande handheld camera op slider. Voor een optimaal zicht voor het publiek in de zaal hebben wij twee 84″ LCD schermen en een 75″ LCD scherm geplaatst. Verder hebben wij de studio aangekleed met onze Portman Retro lights.

In samenwerking met onze vaste partner Eventfabriek hebben wij op 9 maart 2021 de livestream verzorgd voor funda. De livestream betrof een online productlancering vanuit het hoofdkantoor op het funda plein. Een interactieve livestream met bijna 1.000 Nederlandse makelaars! DKB audiovisual heeft de studio opgebouwd inclusief 4 Panasonic remote camera’s plus de complete video-, audio- en cameraregie. Verder hebben wij de studio aangekleed met drie 55″ Panasonic LCD schermen, welke diende als een autocue, een afkijkmonitor PowerPoint slides en een achtergrond LCD scherm bij de host. De prachtige custom made content vanuit funda zelf zorgde voor een echte TV uitzending. Al met al weer een succesvolle productie!