De 13e editie van het Nationaal Deltacongres. Voor het hybride Nationaal Deltacongres 2022 verzorgde DKB Audiovisual de volledige livestream- & cameraregie. Maar liefst 1.100 fysieke en 400+ online deelnemers bekeken het congres. Vanuit 6 verschillende locaties, binnen én buiten het theater, werden tegelijkertijd inspirerende sessies gelivestreamed.

Inspirerende gesprekken tussen vooraanstaande mensen uit de wetenschap en de kunst. De uitstekende prestaties van de laureaten van de Heineken Prizes 2022 en de Heineken Young Scientists 2022 werden op donderdag 29 september 2022 gehuldigd in het Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam.

Memorial Day Ceremony. Sinds 1945 wordt de Amerikaanse dodenherdenking op de zondag voor de laatste maandag in mei gehouden op de Amerikaanse begraafplaats in Margraten. Hier liggen 8.301 Amerikaanse militairen begraven die zijn omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

We mochten voor Transavia de productie van hun Verjaardagsshow verzorgen, waarbij live is gestreamd vanuit Hangaar 5 op Schiphol-Oost.

De skyline van Amsterdam ziet er door twee gloednieuwe torens straks weer anders uit. De gebouwen komen naast de A’DAM toren te staan en krijgen de naam Yvie. Een van de twee wordt de grootste woontoren van Amsterdam met een hoogte van 110 meter.

De impact van data: wat leren we van de COVID-19-crisis? Op maandag 21 en dinsdag 22 juni 2021 presenteerden de samenwerkende kwaliteitsregistraties (SKR), bestaande uit DICA, LROI, LTR-LNAZ, Nefrovisie, NHR, Stichting NICE, NTS en Perined, het Online IMPACT Congres. Bij het congres was ruimte voor plenaire sessies, breakouts, een flinke hoeveelheid sprekers, en interactieve discussies.

Voor het welbekende champagnemerk Moët & Chandon heeft DKB audiovisual de A’DAM toren omgetoverd in het “Goud”. Er werd flink gefeest, geproost met Moët Impérial en gedanst in the Loft op de 16e verdieping van de iconische A’DAM Toren. Het uitzicht op de verlichte champagnefles vanaf de pont, een goud gewrapte lift die je naar boven brengt, een indrukwekkende uitgelichte ballonneninstallatie en een nog mooiere champagnetoren in de spotlights.

DELOITTE TOWNHALL - ONLINE EVENT Van live, naar hybride, naar online. Twee keer per jaar organiseren wij voor Deloitte Risk Advisory een Townhall. Een samenwerking met Schouwburg Amstelveen en Eventfabriek.  Vanwege de onduidelijkheid vanuit de overheid m.b.t. wat er wel en niet mogelijk zou zijn ivm de covid-regelingen moest er flexibel met deze opdracht worden omgegaan. Met onze partner Eventfabriek hebben we technisch advies gegeven aan Deloitte op alle verschillende mogelijke scenario’s.

We mochten voor ANWB de livestream verzorgen het leukste uitje van 2021!

“Zoektocht naar publiek leiderschap” Buitengewoon adviseur leiderschap Mark Frequin heeft deze zoektocht gedaan door met ruim 300 mensen te spreken, bij overheden, in de wetenschap, in het bedrijfsleven, de politiek en de media.